1. jul. 2019
Af Malan Joensen

PODCAST: Sådan holdt dronning Ingrid sommerferie

Prins Nikolaos, kronprins Pavlos, prins Gustav og kronprins Frederik på ferie hos mormor dronning Ingrid på Gråsten Slot.
Prins Nikolaos, kronprins Pavlos, prins Gustav og kronprins Frederik på ferie hos mormor dronning Ingrid på Gråsten Slot.
Arkivfoto: Ritzau Scanpix
I dette afsnit af “Danmarks royale podcast” fortæller vores kongelige eksperter, hvordan dronning Ingrids sommerferier på Gråsten foregik.

Listen to "Sådan holdt dronning Ingrid sommerferie" on Spreaker.

Hvordan foregik dronning Ingrids sommerferier? I denne episode tager vores kongelige eksperter dig med ind bag Gråstens mure og fortæller om de helt særlige sommerferier, dronning Ingrid holdt i Sønderjylland, først som nygift, siden som mor og til sidst som mormor.

Hør bl.a. om et helt særligt legehus, om hvad sommer-menuen stod på, og om hvorfor hun ved første øjekast ikke kunne fordrage slottet, der endte med at blive et af hendes mest elskede steder.

Vil du høre endnu flere kongelige podcasts? Så klik her og hør nogle af vores andre afsnit der bl.a. handler om kronprinsesse Marys vej ind i det danske kongehus, om dronning Ingrid og kong Frederik og Frederik og Marys hjem.

Læs mere om: