Prins Christian er endelig klar til stor dag

Prins Christian

Prins Christian

Foto: Hanne Juul
For prins Christian gælder det om at nyde de næste par dage med sin familie omkring sig fra morgen til aften, for snart flytter han hjemmefra.

Prins Christian, 15 år, ser med spænding frem til at tage hul på et helt nyt kapitel meget snart, når han den 11. august har første skoledag som elev i 1. g på Herlufsholm Gymnasium.

Prins Christian er helt klar til alt det nye

Christian flytter i den forbindelse hjemmefra for at blive kostelev på Herlufsholm.

- Prinsen ønsker at fortsætte sin skolegang på Herlufsholm Gymnasium i Næstved, hvor han efter sommerferien er tilmeldt skolens kostafdeling, lød det allerede i april fra kongehusets kommunikationsafdeling, og endelig er den store dag altså meget tæt på for prins Christian, der er helt og aldeles klar til den nye udfordring.

Også på Herlufsholm er man klar til tage imod Christian.

Stolthed på Herlufsholm

- Vi er naturligvis glade og stolte over, at den kommende tronfølger har valgt os. Vi glæder os til at lære ham at kende, siger rektor på Herlufsholm Skole, Mikkel Kjellberg til sn.dk.

På hjemmesiden herlufsholm.dk kan man læse en fin beskrivelse af, hvad der venter prins Christian og de andre elever, der begynder i gymnasiet.

- Herlufsholm er for dig, der ønsker en spændende skolegang i historiske rammer, lyder det blandt andet.

Meget mere i BILLED-BLADET

Du kan læse meget mere om prins Christians spændende udfordring på Herlufsholm i denne uges BILLED-BLADET, der også byder på alt om de danske stjerner ved OL i Tokyo.

BILLED-BLADET nr. 31 - på gaden torsdag d. 5. august.
Foto: BILLED-BLADET

BILLED-BLADET nr. 31 - på gaden torsdag d. 5. august.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden