22. maj. 2015
Af af Henrik Salling

Prins Felix kørte ræs i Aarhus: Kom så far

Selv med to kraftige rugbrødsmotorer - prins Joachim og Martin Berner - rakte det ikke til en sejr for prins Felix
Selv med to kraftige rugbrødsmotorer - prins Joachim og Martin Berner - rakte det ikke til en sejr for prins Felix
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Der var masser af entusiasme hos prins Joachim og prins Felix og Cortina Racing Team, da de i dag deltog i det efterhånden legendariske sæbekasseløb i Aarhus. Entusiasmen rakte dog ikke helt til en sejr.

De to sæbekassebiler fra Cortina Racing var toptunede som de rigtige af slagsen, da prins Joachim skubbede sin søn Felix ud på banen langs Marselisborgskoven i Aarhus.

Men selv med royale kræfter bag "skubbestangen" rakte det ikke til en plads i finalen. Cortina stillede med to sæbekassebiler, men begge måtte desværre se sig slået af hurtigere konkurrenter.

Lige inden start havde den ene af de to biler problemer med styretøjet, men det lykkedes Oscar Davidsens søn, Alexander, at styre bilen sikkert i mål. Det blev dog desværre kun til en andenplads, og da der blev kørt efter "vind eller forsvind"-princippet, måtte bilen køre slukøret i pitten.

I morgen kører prins Joachim rigtigt ræs

Den grønne bil blev styret af prins Felix, som sad sikkert i sædet. På første del af etapen var det prins Joachim og Martin Berner, som skubbede, men da bilen vendte i den anden ende af banen, var det, som om bilen fik ekstra energi, da Oscar Davidsen og Viktor Flemming Andersen løb bag bilen. Og under opløbet viste den grønne bil tænder.

Desværre heller ikke helt nok og prins Felix og hans team måtte også køre slukøret hjem.

En herlig dag i det aarhusianske. I morgen gælder det de rigtige biler...

Læs også: Tiden flyver - nu er det snart et år siden, prins Felix fyldte 12

Læs mere om: