Prins Henrik fik fornem overraskelse i Koncerthuset

Regentparret hilser på DR\'s generaldirektør Maria Rørby Rønn.

Regentparret hilser på DR's generaldirektør Maria Rørby Rønn.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Dronning Margrethe havde også en overraskelse til prinsgemalen blandt de mange flotte indslag ved festforestillingen i Koncerthuset.

Prins Henrik, dronning Margrethe, kongefamilien og de mange gæster samt publikummer nød en stjernespækket aften, da prinsgemalens 80-års fødselsdag søndag aften blev fejret i Koncerthuset.

Selv om selve fødselsdagen først er den 11. juni, var der fuldt blus på festen på årets første juniaften i DR’s Koncerthuset.

Og prinsgemalen blev ikke kun overrasket af de mange deltagende kunstnere, der optrådte med det bedste, de havde på repertoiret – selveste dronning Margrethe stod også bag en overraskelse.

Pivot Dance Company, der i april måned var med på regentparrets rejse til Kina, opførte en blanding af dans og live-maleri. Og netop da maleriets farvevalg og komposition skulle bestemmes forud for festforestillingen, skete det med inspiration fra dronning Margrethe.

Festlighederne i Koncerthuset sluttede af med en optræden fra det danske band The William Blakes, som ikke er helt fremmed for kongehuset – de modtog nemlig Kronprinsparrets Stjernedryspris i 2011.

Læs alt om den festlige aften i Koncerthuset i BILLED-BLADET, der i denne uge allerede udkommer på tirsdag – og husk, at det også er på tirsdag, du får et stort 36-siders tillæg med et eksklusivt interview med kronprins Frederik og prins Joachim i anledning af prinsgemalens 80-års fødselsdag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden