Prins Henrik havde en dejlig aften i Paris

Foto: Slim Allagui
Da Københavns Drengekor bød på skønsang i Notre Dame-katedralen i Paris, var prins Henrik sammen med den danske ambassadør i Frankrig blandt publikum.
Prins Henrik havde en skøn fredag aften i Paris, hvor han i Notre Dame-katedralen var til fantastisk kirkekoncert med Københavns Drengekor, som han er protektor for.
 

Ankom sammen med ambassadøren

 
Prinsen ankom i selskab med Kirsten Malling Biering, der er Danmarks ambassadør i Frankrig. På korets repertoire var blandt andet værker af Carl Nielsen og Edvard Grieg.

 

Perfekt optakt til fødselsdag

 
Det var i det hele taget en fantastisk aften for alle i den stopfyldte katedral, og den person, som så ud til at nyde skønsangen allermest var prins Henrik. Det var i det hele taget en perfekt optakt til prinsens 82 års fødselsdag på lørdag 11. juni.
 
Prins Henrik er en stor beundrer af Københavns Drengekor, der i Paris afsluttede en længere Europaturné. Overalt har koret fået fornemme anmeldelser.
 
 
De fine anmeldelser i blandt andet medier som Le Figaro og Birmingham Post var noget, som varmede den musik-elskende prins om hjertet.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden