Mandag, 6. juni 2016 - af Ulrik Ulriksen

Prins Henrik havde en dejlig aften i Paris

Foto: Slim Allagui
Da Københavns Drengekor bød på skønsang i Notre Dame-katedralen i Paris, var prins Henrik sammen med den danske ambassadør i Frankrig blandt publikum.
Prins Henrik havde en skøn fredag aften i Paris, hvor han i Notre Dame-katedralen var til fantastisk kirkekoncert med Københavns Drengekor, som han er protektor for.  

Ankom sammen med ambassadøren

  Prinsen ankom i selskab med Kirsten Malling Biering, der er Danmarks ambassadør i Frankrig. På korets repertoire var blandt andet værker af Carl Nielsen og Edvard Grieg.

 

Perfekt optakt til fødselsdag

  Det var i det hele taget en fantastisk aften for alle i den stopfyldte katedral, og den person, som så ud til at nyde skønsangen allermest var prins Henrik. Det var i det hele taget en perfekt optakt til prinsens 82 års fødselsdag på lørdag 11. juni.  

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Prins Henrik er en stor beundrer af Københavns Drengekor, der i Paris afsluttede en længere Europaturné. Overalt har koret fået fornemme anmeldelser.   LÆS OGSÅ : Prins Henrik vandt præmie til sin egen bridge-turnering   De fine anmeldelser i blandt andet medier som Le Figaro og Birmingham Post var noget, som varmede den musik-elskende prins om hjertet.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden