Onsdag, 29. juli 2020 - af Trine Larsen

Prins Joachim efter blodprop: Hele historien

Prinsesse Marie, prins Joachim

Prinsesse Marie, prins Joachim

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Prins Joachim er lige nu i sit livs værste helbredsmæssige mareridt. Prinsen er stadig indlagt og skal komme til hægterne efter efter blodproppen i hjernen. BILLED-BLADET har hele historien.

Prins Joachim kæmper lige nu en kamp for at blive rask og komme sig efter den blodprop i hjernen, der ramte ham om aftenen fredag den 24.juli, mens han opholdt sig på Chateau de Cayx i Frankrig sammen med prinsesse Marie.

Marie spillede hovedrolle

Netop prinsesse Maries lynhurtige og snarrådige reaktion på sin mands vegne har efter alt at dømme reddet prins Joachim fra et langt værre sygdomsforløb end dét, han nu står overfor. Læs i BILLED-BLADET alt om, hvad der skete i timerne op til prinsens kollaps, om lægernes hurtige behandling og prognosen for prinsens helbred - samt om den stressede tid op til blodproppen ramte.

Læs også om prinseparrets rørende tak for opbakningen og om, hvordan hele Danmark støtter op om prinsen i hans sygdom.

 

I BILLED-BLADET torsdag den 30. juli  kan du også læse dronningens reaktion og se, hvor kronprins Frederik opholder sig under sin brors sygdom - og hvad sygdommen får af betydning for prinsens fremtid betyder for det job, som forsvarsattaché i Paris, som prins Joachim efter plannen  skulle påbegynde den 1. september.

 

BILLED-BLADET nr. 31, 30. juli 2020

Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden