Mandag, 30. november 2015 — af Henrik Salling

Prins Joachim: Familien ser julekalender sammen

Prinsesse Marie og prins Joachim.
Prinsesse Marie og prins Joachim.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Når årets julekalender løber over skærmen fra den 1. december, sidder prins Joachim, prinsesse Marie og børnene klar til at kigge med.
Når TV blænder op for årets julekalender den 1. december sidder prins Joachm endnu engang klar foran sit fjernsyn.   – Det er jo efterhånden 46 julekalendere, jeg har fulgt med i, fortæller prinsen til BILLED-BLADET.  
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
Han har svært ved at udråbe en af de mange julekalendere, som sin absolutte favorit.   - At pinpointe en enkelt er svært. Men det må blive ”Jul i Gammelby”. Det var en fantastisk lille, romantisk serie, som gik ind hos alle børn, fortæller prinsen, som til gengæld også husker en enkelt julekalender, som ikke helt faldt i prinsens smag.   - Uden at genere nogen, så tror jeg at ”Poul og Nulle i hullet” gik hen over hovedet på mig, siger Joachim, som sammen med prinsesse Marie og børnene prins Henrik og prinsesse Athena forsøger at se afsnittene sammen og samtidig tale om den fysiske kalender, hvor overskuddet altid går til et godt formål.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Prins Joachims juledrøm

  – Jeg har haft julekalender fra før, jeg selv kan huske det. Dengang var det ”Vinterbyøster”. Det er en rigtig god tradition, som mine unger også skal opfostres med. Børnene har gennem mange år indøvet, at man åbner kalenderen hver morgen. Om aftenen bliver det så fulgt op af et TV-afsnit. Det er den juledrøm, det handler om for børnene. Samtidig kan man ved salget af julekalenderen sende nogle penge direkte derud, fortæller den trofaste seer gennem fire årtier.   LÆS MERE: Kronprinsfamilien holder jul i Australien   – Det er vigtigt, at man indimellem også bringer tingene ned på et børneniveau – trods teknologi som iPads og Playstation. Der er nemlig noget særligt ved at vippe en låge og så følge det op om aftenen på TV – en slags spændingsforløsning for børnene, siger prins Joachim.
Prins Joachim.
Prins Joachim.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Prins Joachim ved præsentationen af årets julekalender 2015.    

SE BILLEDERNE: Prins Joachim er en kærlig far

GALLERI: Prins Joachim med sine unger (Foto: Aller Media)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden