3. aug. 2018
Af Karina Didriksen

Prins Joachim før bilrace: Vi skal have det sjovt

Prins Joachim.
Prins Joachim.
Foto: Birger Storm
I weekenden deltager prins Joachim i Copenhagen Classic Grand Prix, og han fortalte om forventningerne i et interview i “Go’morgen Danmark”.

Sidste år kørte prins Joachim sig til en tredjeplads under Copenhagen Classic Grand Prix, og i weekenden sætter han igen speederen i bund på racerbanen.

I forbindelse med det kommende racerløb gæstede den 49-årige prins fredag ”Go’morgen Danmark” på TV 2. Her fortalte han om sine forventninger til konkurrencen.

- Jeg sætter ikke mit lys under en skæppe, for jeg ved, hvad min bil kan, og jeg ved også, hvad jeg selv kan, fortalte prins Joachim i interviewet med morgenværten Louise Wolff.

Prinsen kender banen

- Jeg kender banen, så hvis jeg ikke kan det, har jeg en dårlig dag. Men vi skal først og fremmest have det sjovt, og det har vi som regel, fastslog prins Joachim i ”Go’morgen Danmark”.

Her var han i studiet med vennerne Oscar Siesbye Davidsen og Martin Berner fra Cortina Racing.

De skal konkurrere mod hinanden under Royal Pro/Am-klassen. Prins Joachim kører første gang lørdag, og søndag venter finalen.

Formel 1-mester som partner

Sidste år vandt prins Joachim tredjepladsen sammen med den danske Le Man-stjerne Tom Kristensen i Royal Pro/Am-klassen. Her deler en professionel og en amatør samme bil. Først kører amatøren, og derefter tager den professionelle over.

I år er det vennen Oscar Siesbye Davidsen, der får Tom Kristensen som racer-partner, mens prins Joachim bliver teamet op med den britiske Formel 1-verdensmester Damon Hill.

Copenhagen Classic Grand Prix bliver afholdt på Bellahøj Park den 4.-5. august 2018.

Læs mere om: