Onsdag, 4. november 2020 - af Trine Larsen

Prins Joachim i Danmark: Genforenet med familien

Dronning Margrethe og prins Joachim
Dronning Margrethe og prins Joachim
Foto: Hanne Juul
Prins Joachim har benyttet sin godt to uger lange efterårsferie i Danmark til familiebesøg. Prinsen var i Danmark sammen med prinsesse Marie og parrets to børn, prins Henrik,11, og prinsesse Athena, 8, og det var hans første rejse hjem, siden han blev ramt af en hjerneblødning 24. juli.

Der skulle gå næsten tre og en halv måned, fra prins Joachim blev ramt af en hjerneblødning 24. juli, til han kunne rejse hjem og besøge sin mor, dronningen og de voksne sønner, prins Nikolai og prins Felix, i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Både prinsens sygdom og efterfølgende rekonvalcens, samt Corona-restriktioner og begyndelsen på et nyt job i Paris, har ikke gjort det muligt for prins Joachim at komme til Danmark tidligere.

Men for 14 dage siden lykkedes det, og det har været vigtigt for prinsen at komme hjem til Danmark, så han kunne blive genforenet med familien. Familien tilbragte først nogle dage på Schackenborg Slot, og derefter godt en uge i København på Amalienborg.

 

Læs om prinsen og prinsessens efterårsferie i Danmark, og læs hvem de besøgte, i BILLED-BLADET nr. 45, som er på gaden torsdag den 5. november.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden