27. okt. 2022
Af Marianne Singer

Prins Joachim i ny stor hovedrolle

Prins Joachim
Prins Joachim.
Foto: Krestine Havemann
Prins Joachim rejser snart til franske Toulouse, hvor han får en af hovedrollerne i et stort og prestigefyldt event.

Prins Joachim får en central rolle i et stort event, som hans arbejdsplads, forsvarsafdelingen på Den Danske Ambassade i Paris, arrangerer i Toulouse den 8. november.

Det prestigefyldte event er en årlig begivenhed, der henvender sig til forsvarsindustrien, og i år handler om rumfart med emner som forskning, innovation, virksomhedsudvikling og dansk/frank forsvar.

Får travlt

Prins Joachim skal i sin egenskab som brigadegeneral og forsvarsattaché både deltage i en fornem middag aftenen før, være ordstyrer og stå for velkomsttalen og den afsluttende tale under arrangementet.

Eventet finder sted for at fremme danske interesser i Frankrig, udbrede fransk kendskab til danske aktører og for at styrke det bilaterale forsvarsindustrielle samarbejde.

Fornemme deltagere

Medarrangører er Aerospace Valley og CenSec og det hele finder sted i pompøse rammer i Niel Paladset, der siden 1999 har været et operationelt militær hovedkvarter.

Blandt deltagerne vil være repræsentanter fra den danske og franske regering, forskere og relevante virksomheder og organisationer.

Også den danske astronaut Andreas Mogensen er med til at byde deltagerne velkommen via en forbindelse fra Houston.

Læs mere om: