23. maj. 2015
Af af Henrik Salling

Prins Joachim involveret i uheld

Prins Joachim var tydeligt skuffet, da han kørte i pitten
Prins Joachim var tydeligt skuffet, da han kørte i pitten
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
En skuffet prins Joachim gennemførte kun med nød og næppe dagens heat.

For prins Joachim og resten af Cortina-teamet blev weekendens første løb i Aarhus ikke en stor succes. Oscar Davidsen fik problemer med drivakslen og måtte udgå af løbet. Værst gik det dog for prins Joachim, som under løbet blev påkørt bagfra under en opbremsning. Prinsens bil med nummer 65 fik en alvorlig skade og det var en meget oprevet prins, som kørtei pitten. Her blev der forståeligt nok råbt og kastet med de ting, som lige var i nærheden.

Egentlig var det meningen, at prinsesse Marie skulle have overværet dagens heat, men hun nåede ikke frem fra København til Aarhus, inden løbet gik i gang.

Prins Joachim slap med forkrækkelsen

Vinder af løbet blev Flemming Viktor Andersen, som kørte i en bil, som han havde lån af baron Otto Rheetz-Thott fra Gavnø Slot på Sjælland.

Straks efter returnering gik mekanikere i gang med at reparere skaderne prinsens bil, som heldigvis kun var kosmetiske. Og heldigt for Joachim, slap han også kun med forskrækkelsen og et knæk på stoltheden. Til løbet i dag var der til alt held blevet installeret ekstra sikkerhed i tilfælde af påkørsel bagfra.

Læs også: Det er tidligere gået meget bedre for prins Joachim

Læs mere om: