Prins Joachim møder kriminel

Prins Joachim i udsendelsen "Prins Joachim fortæller" møder tidligere kriminel

Prins Joachim i udsendelsen "Prins Joachim fortæller" møder tidligere kriminel

Foto: Nordisk Film Production/Anna von Lowzow
Prins Joachim lader sig rive med da han møder Jack Kjær Christensen, der er tidligere kriminel, i programmet "Prins Joachim fortæller", der handler om lov

Prins Joachim fortæller i femte program, "Prins Joachim fortæller" om Lovgivningen. Prins Joachim er med på patrulje hos politiet på Falster, der sørger for lov og orden i deres distrikt. Og fordi der findes så mange forskellige love i Danmark, er prins Joachim også med, da opmåling til et skel skal foretages i Gilleleje, hvor to naboer er uenige. Her kommer Hegnsloven i spil med prins Joachim som landmåler.

Prinsen besøger også højesteret, ligesom han har et møde med en tidligere kriminel, der fem gange er havnet i fængsel og allerede inden han fyldte 27 år, havde sidde inde godt fire år af sit liv.

Hvordan var det at sidde inde? spørger prins Joachim oprigtig interesseret og spøger ind til, hvorfor Jack Kjær Christensen fortsatte sin kriminelle løbebane, selvom han synes hans liv blev spildt i fængslet fordi han gik glip af "verden udenfor".

Mødet mellem prinsen og den tidligere indsatte udvikler sig til fælles forståelse.

- Jeg er glad for vi har et samfund, hvor vi giver de straffede en chance igen - hvis de vil, siger prinsen i udsendelsen, inden han tager afsked med den tidligere kriminelle.

Dét sker på en højst overraskende og meget kærlig måde. Hvordan det foregår, kan ses i udsendelsen "Prins Joachim fortæller" på DRK kl.20.45 onsdag 20. november. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Læs også artiklen om prinsens møde med Jack i BILLED-BLADET, som udkommer på torsdag 14/11.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden