Mandag, 20. august 2018 - af af Henrik Salling

Prins Joachim til gallamiddag

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Martin Høien
Prins Joachim var til gallamiddag i Børsen, hvor kinesisk design og innovation var øverst på dagsordenen.

Børsen i København dannede mandag aften rammen om en gallamiddag i anledning af Creative Business Cup - en konkurrence for kreative og innovative virksomheder.

Året i år var helt særligt, fordi man til aftenen havde indbudt en række kinesiske kreative virksomheder til at vise nogle af deres mest innovative produkter frem.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kongelig deltagelse

Med til middagen var prins Joachim, som forinden fik lejlighed til at hilse på nogle af de kreative mennesker, som stod klar til at forklare prinsen om deres gode idéer.

Prinsen fik blandt andet lejlighed til at kigge på tøj, sko og smykker, og der var også kinesisk møbeldesign med på den lille udstilling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Manglede Marie

Med til arrangementet var også den kinesiske ambassadør i Danmark, Deng Ying, som tog godt imod prinsen i et af Børsens stemningsfulde lokaler, og den kinesiske delegation overrakte prinsen en ualmindelig flot fotobog, som vil se godt ud på ethvert sofabord.

- Jeg er nok ikke den bedste til at udtale mig om design. Det interesserer mig mere, hvad der er filosofien bag designet. Hvilke strømninger er på vej frem i Kina? For Kina er på vej frem. De kinesiske designere står ikke længere kun i kulissen, sagde prinsen, som måske kunne have haft brug for sin modeinteresserede hustru ved sin side.

- Jeg er sikker på, hun ville have set hver enkelt lille detalje, sagde prinsen, inden selskabet gik til bords.

Foto: Martin Høien

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden