Tirsdag, 29. december 2020 — af Trine Larsen

Prins Nikolai afslører: Sådan blev jeg model

Grevinde Alexandra og Prins Nikolai
Grevinde Alexandra og prins Nikolai
Foto: Peter Grosen
Prins Nikolai havde ikke selv gået med nogen drøm om, at blive model, men hans potentiale blev spottet tidligt af Bente Lundquist, ejer og direktør i Scoop Model, ét af Danmarks førende modelbureauer. Hun spurgte prinsens mor, grevinde Alexandra om Nikolai ikke ville være model. Læs med her, hvordan det gik til.

Da prins Nikolai for et par år siden sprang ud som model, kom det som en bombe, at prinsen havde valgt den karriere. Men siden er han blevet en eftertragtet model, og dét potentiale kunne hans agent se, længe før prinsen blev voksen. Da han så fyldte 18 år, spurgte hun hans mor, grevinde Alexandra om muligheden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg sagde, at jeg ville forelægge det for Nikolai, men at han selv skulle bestemme, fortæller grevinde Alexandra i en kinesiske tv-dokumentar, hvor grevindens historie og hendes spændende liv, ind og ud af kongehuset, bliver fortalt.

Men også grevinde Alexandras liv, som enlig mor med sønnerne, prins Nikolai og prins Felix bliver belyst og under en samtale i udsendelsen afslører prins Nikolai selv, hvordan han blev model.

- Jeg var virkelig glad for at blive spurgt, siger prins Nikolai og tilføjer:

- Jeg var ikke nervøs første gang, jeg gik model, men selvfølgelig virkelig spændt. Lidt sommerfugle i maven, men det er virkelig sjovt og jeg nyder det meget, siger prins Nikolai, der som kongelig er vant til at være i fotografernes søgelys.

- Men det er rarere at være foran kameraet som model. Forskellen er, at det er noget, jeg selv gør. At være Prins Nikolai er "bare noget, jeg er født til", siger prinsen og afslører med den udtalelse nogle  sunde værdier.

 

TV-udsendelsen er blevet set af mere end 20 millioner og BILLED-BLADET har fået tilladelse til at citere fra udsendelsen.

Hvad den spændende udsendelse ellers handler om kan du læse i BILLED-BLADET's store Nytårsnummer, som er på gaden nu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden