Prins Nikolai løfter sløret for sin drøm

Prins Nikolai

Prins Nikolai

Foto: Mega
Prins Nikolai er ved at finde sin vej i livet, og han er i en spændende og rivende udvikling.

Prins Nikolai rundede de 21 år den 28. august, og han er i fuld gang med en ny spændende udvikling.

Nikolai studerer på CBS, Copenhagen Business School, hvor han har taget hul på andet år af uddannelsen Business Administration and Service Management, og så har han virkelig fået et gennembrud i år som topmodel.

Prins Nikolai håber på mere

I anledning af 21 års-fødselsdagen løftede Nikolai overfor BILLED-BLADET sløret for, hvad han drømmer om i løbet af den resterende del af året.

Prins Nikolai
Foto: Lars H. Laursen

Prins Nikolai

– Forhåbentlig byder det også på flere spændende oplevelser med mit arbejde som model, sagde prins Nikolai, der er en efterspurgt herre i den internationale modebranche.

– Det er rigtig, at der er stor efterspørgsel på prins Nikolai, så vi er nødt til at sige nej til mange opgaver, lyder det fra Bente Lundquist, der er direktør i Scoop Models, som repræsenterer prins Nikolai i den krævende modelverden.

Årets højdepunkt i Paris

Et af højdepunkterne for Nikolai som model i 2020 var, da han gik show for Dior først på året under modeugen i Frankrigs hovedstad Paris.

Her var han et hit på den franske catwalk, og han fangede med et voksent og følsomt blik alles opmærksomhed.

Nikolai prydede som fotomodel desuden forsiden af maj-udgaven af det hollandske magasin Numéro, så der har været nok af succes i løbet af 2020.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden