Lørdag, 26. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Derfor nævnes Madeleine i ny international skandalebog

prinsesse madeleine
Prinsesse Madeleine.
Foto: Mega
I en ny international bog med bestsellerpotentiale omtales prinsesse Madeleine sammen med en lang række andre kendte navne.

Sveriges prinsesse Madleine fremhæves som et af flere navne på omslaget af ny international skandalebog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er forfatteren og New York Times-journalisten Ian Halperin, der står bag den nye bog, som bærer titlen “Controversy: Sex, Lies and Dirty Money By The World’s Powerful Elite”.

Prinsesse Madeleine omtales

Bogen har fokus på skandalesager i de højere sociale lag, og prinsesse Madeleine er omtalt i forbindelse med en mand, der de senere år har været hovedpersonen i en forfærdelig sag.

Det er den berygtede og nu afdøde Jeffrey Epstein, som fylder meget i bogen.

Det siger forfatteren

Det svenske medie Svensk Damtidning har talt med forfatteren, der hævder, at Epstein var betaget af prinsesse Madeleine, hvilket han omtaler i sit nye værk.

– Jag har hørt, at Epstein mødte prinsessen og hendes mor til en velgørenhedsbegivenhed, og han blev besat af hende, lyder det fra Ian Halperin.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden