Lørdag, 26. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Mary klar til to festlige dage

Kronprinsesse Mary.

Kronprinsesse Mary.

Arkivfoto: Martin Høien
Der bliver gang i den, når kronprinsesse Mary over to dage skal deltage i hele tre prisfester.

Kronprinsesse Mary skal i løbet af to dage deltage i hele tre prisfester, og hun har naturligvis en bærende rolle ved alle tre lejligheder.

Kronprinsesse Mary i aktion

Tirsdag den 29. september skal kronprinsessen overrække DI Prisen 2020 i forbindelse med Dansk Industris Topmøde i København.

DI Prisen 2020 overrækkes til en virksomhed, som har gjort en særlig indsats inden for grøn omstilling.

Uddeler priser

Onsdag den 30. september om eftermiddagen står Mary i København i spidsen for uddelingen af Uddannelses- og Forskningsministeriets Undervisningspris.

Fest i Cirkusbygningen

Samme aften er kronprinsessen til stede ved Danish Rainbow Awards 2020 i Cirkusbygningen i København for at være med til at hylde personer, organisationer og virksomheder, som er med til at skabe bedre livsvilkår for LGBT-personer i Danmark.

Ved alle begivenhederne, Mary deltager i, er der stor fokus på restriktionerne i forbindelse med corona-truslen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden