Fredag, 25. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Sådan tog prins Joachim fusen på alle

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Martin Høien
For prins Joachim er hverdagen i gang igen i Paris efter en udfordrende sommer med flere bekymringer.

Da prins Joachim i Paris tog hul på sin første arbejdsdag som forsvarsattaché på den danske ambassade, tog han fusen på de mange fremmødte journalister, som havde forberedt en række spørgsmål til prinsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Joachim mødte pressen

Det var første gang, at Joachim mødte pressen efter sin blodprop den 24. juli, og derfor var det spørgelystne journalister fra BILLED-BLADET og andre medier, som stod parate med blok og pen.

Joachim havde mundbind på, da han velklædt i jakkesæt, skjorte og slips og med rank ryg spadserede til sin nye arbejdsplads.

Prinsen tog kommandoen

Prinsen tog ved ambassadens hoveddør straks kommandoen foran mediernes repræsentanter, der ikke nåede at fyre deres spørgsmål af.

– Godmorgen, mine damer og herrer. Velkommen til ambassaden, som er min nye arbejdsplads. Man må sige, at det er noget, jeg har set umådeligt meget frem til. Ikke mindst efter denne sommer, som var en ikke-sommer i mit tilfælde, lød det med sikker røst fra prins Joachim, der fortsatte i samme stil.

– Jeg er fuld af iver for at komme i gang stille og roligt. Selvfølgelig efter lægens råd, sagde prins Joachim, som desuden gav udtryk for, at mange store opgaver nu venter forude.

Kort efter lukkede Joachim af med et smil og takkede for fremmødet.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden