Prins Nikolai er på forsiden af internationalt modemagasin

Prins Nikolai

Prins Nikolai

Foto: Krestine Havemann
Prins Joachims ældste søn prins Nikolai er i fuld gang med en lovende karriere som model, og nu er han netop kommet på forsiden af det internationale modemagasin Dust.

Den 18-årige prins Nikolai overraskede, da det i februar kom frem, at han gik catwalk for modehuset Burberry under modeugen i London.

Noget tyder på, at han ikke lader modelkarrieren hvile dér, for han er netop kommet på forsiden af det internationale modemagasin Dust ifølge bt.dk.

Det er et magasin, der udkommer to gange årligt, og det har base i London og Berlin og nu er der altså kommet en dansk prins på forsiden.

Fokus skal være rettet internationalt

Det er Scoop Models, der har prins Nikolai under deres vinger, og det falder godt i tråd med, at indehaver Bente Lundquist kender grevinde Alexandra privat.

Hun har samtidig understreget, at det primært er meningen, at prins Nikolais fokus som model skal være rettet internationalt.

Det er dog ikke modelkarrieren, den unge prins satser på, men derimod en uddannelse som officer af reserven på Hærens Sergentskole.

Prins Nikolai følger i fars fodspor

Prins Nikolai begynder på denne uddannelse efter sommerferien, og herefter er det uvist, om han vil fortsætte som model.

Det er en to år lang uddannelse, som prinsen er kommet ind på, og med den følger han i sin fars og en række andre kongeliges fodspor.

Prins Nikolai har netop færdiggjort sin studentereksamen på Herlufsholm ved Næstved, og derfor har det været tid til at vælge ny studieretning.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden