24. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prins Nikolai må vente til senere på sommeren

Prins Nikolai
Prins Nikolai
Foto: Aller Foto
Desværre må prins Nikolai vente til senere på året, før han kan vende tilbage til sit studie.

For prins Nikolai har coronakrisen budt på mange udfordringer både i forbindelse med arbejdet som model og i relation til hans studier på Copenhagen Business School.

Prins Nikolai må vente

Ligesom for alle andre danskere har krisen for Nikolai betydet, at hverdagen er blevet meget anderledes, og selvom meget nu ser bedre ud, så er prins Joachim og grevinde Alexandras ældste søn nødt til at vente til senere på året med vende tilbage til skolen.

Nikolai studerer på Copenhagen Business School, men han kan altså på grund af corona-situationen endnu ikke komme tilbage til en hverdag og fysisk møde lærere og studiekammerater på Copenhagen Business Schools campus i København.

Undervisning online

Tidligere på måneden sendte CBS en besked ud om, at det først bliver senere på sommeren, at man for alvor genåbner campus efter coronakrisen.

- På CBS er vi i den situation, at vi kan afvikle undervisning og eksamener uden at møde fysisk op på campus. Vores aktiviteter bliver derfor ikke påvirket af den nye aftale, og vi holder derfor fast i beslutningen om, at undervisning og eksamener på CBS sker online resten af semesteret, siger rektor Nikolaj Malchow Møller på cbs.dk.

Det vil påvirke uddannelsen

Som led i den nye plan for genåbning fremgår det dog også, at der hen over sommeren vil ske en gradvis genåbning af flere og flere aktiviteter på universiteterne og steder som CBS.

- Jeg ved, at mange havde set frem til snart at kunne komme tilbage på campus. Jeg er også klar over, at det vil påvirke vores uddannelses- og forskningsaktiviteter, at vi må vente endnu nogen tid med at åbne campus for vores ansatte og studerende. Men når det nu er vilkåret, så håber jeg, at I både vil passe rigtig godt på jer selv og hinanden og selvfølgelig også på CBS, så vi sammen kan vende bedst muligt tilbage senere på året, siger Nikolaj Malchow-Møller på cbs.dk.

Læs mere om: