19. jun. 2022
Af af

Prins Nikolai om barsk oplevelse: Naturligvis bliver man bange

Prins Nikolai
Prins Nikolai
Foto: Hanne Juul
Prins Nikolai og prins Felix fortæller i eksklusivt interview med BILLED-BLADET om en oplevelse, som har ændret deres liv for altid.

I juli 2020 blev prins Nikolai og prins Felix’ far, prins Joachim, indlagt med en blodprop i hjernen.

Det skete to dage efter, at han sammen med sine børn, prinsesse Marie og grevinde Alexandra havde fejret Felix’ 18-års fødselsdag midt i sommerferien på vinslottet Château de Cayx i Frankrig.

Nikolai glemmer aldrig dagen

Efter en vellykket operation og fem dage på intensivafdelingen kunne prinsen heldigvis vende hjem til familien.

I et helt nyt og eksklusivt interview i BILLED-BLADET fortæller prins Nikolai om, hvad han husker fra den dag, hans og far blev ramt af en blodprop

– Vi havde faktisk lige sagt farvel på dagen og var på vej hjem fra ferie sammen. Så det kom som et chok for os alle. Selvfølgelig ville man gerne været der for at hjælpe, men jeg er glad for, at vi blev sparet for sådan en forfærdelig oplevelse, siger Nikolai, der ligesom sin bror prins Felix, var nervøs i dagene efter indlæggelsen.

Ringede hver dag

– V i ringede jo hver dag og fik en status på hans helbred. Jeg tror ikke, der var så meget, man tænkte over. Verden stod stille i en eller anden forstand. Naturligvis bliver man bange, og vi kan da bare være så glade for, at det er endt, som det er endt, siger Nikolai, der er dybt taknemmelig over, at prins Joachim i dag er i bedre form end nogensinde.

Du kan læse hele interviewet med Nikolai og Felix i BILLED-BLADET, der er på gaden netop nu, og i næste uges udgave af Danmarks Royale Ugeblad, BILLED-BLADET nr. 25, får du anden del af det unikke interview.

Læs mere om: