Prinsesse Alexandra og grev Michael nyder sommeren sammen

Foto: Lars H. Laursen
For prinsesse Alexandra af Berleburg og grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille er dette års sommerferie noget helt særligt. Også Alexandras datter, komtesse Ingrid, er med på ferie.

Prinsesse Alexandra af Berleburg og grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille nyder sommeren i fulde drag. Parret, som blev gift i maj ved et romantisk bryllup på Fyn, har sammen med Alexandras datter komtesse Ingrid været på Gråsten Slot i flere dejlige dage. Her har de hygget sig sammen med dronning Margrethe og prinsesse Benedikte. Dronningen og prinsesse Benedikte var ganske vist hovedpersoner ved et par officielle arrangementer, men Alexandra og Michael tiltrak sig bestemt også på smukkeste vis en hel del opmærksomhed.

 

Se billederne af det forelskede par i Gråsten

Prinsesse Alexandra og greve Michael så meget forelskede ud, da BILLED-BLADET mødte  dem og de øvrige kongelige til et par særlige begivenheder på Gråsten Slot, der både dannede rammen om en følelsesladet festgudstjeneste og ringrider-rytteroptog samt privat hygge. Du kan i denne uges udgave af BILLED-BLADET se dejlige billeder fra og læse alt om prinsesse Alexandra og greve Michaels sønderjyske ferie på det royale sommerslot

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden