Torsdag, 26. november 2020 - af Trine Larsen

Prinsesse Alexandra taler ud: Jeg har fået en ny chance

Prinsesse Alexandra af Berleburg
Foto: Jesper Sunesen
Prinsesse Alexandra af Berleburg fyldte i sidste uge 50 år. I den anledning var BILLED-BLADET på besøg hos prinsessen på Egeskov slot, hvor hun bor med sin mand, grev Michael Ahlefeldt Laurvig-Bille, som hun giftede sig med sidste år - og begyndte et helt nyt liv

I anledning af sin 50 års fødselsdag har BILLED-BLADET været på besøg hos prinsesse Alexandra zu Sayn Wittegenstein-Berleburg, prinsesse Benediktes ældste datter. Prinsessen bor i dag på Egeskov slot på Fyn, sammen med greve Michael Ahlefeldt Laurvig-Bille, som hun via familien har kendt hele sit liv. Grevens gudmor er nemlig prinsesse Alexandras mor, prinsesse Benedikte, så titlen "gudmor" er byttet ud med "svigermor".

Selvom parret har kendt hinandens eksistens hele livet, var det alligevel en overraskelse for mange, da det kom frem, at prinsesse Alexandra og grev Michael havde forelsket sig og dannede par for første gang officielt i sommeren 2018 - et år efter, at prinsesse Alexandra havde mistet sin far, prins Richard og de hver især var i krise efter skilsmisser.

De ulykkelige omstændigheder bragte parret sammen og sidste år giftede parret sig ved et lille, men storslået og romantisk bryllup i Svendborg.

 

- Jeg føler, jeg har fået en ny chance, som jeg har grebet, kan man sige, for fuld udblæsning, smiler en lykkelig og glad prinsesse Alexandra, da Billed-Bladet er på besøg.

Læs mere i det store interview med prinsessen i BILLED-BLADET, som er på gaden i dag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden