Prinsesse Benedikte afslører: Havde hemmelig aftale med far og storesøster

Prinsesse Benedikte

Prinsesse Benedikte

Foto: Martin Høien og Aller Media
Prinsesse Benedikte har gennem hele sit liv bevaret et nært forhold til sit fødeland Danmark - også efter hun i 1968 flyttede til Tyskland med sin mand, prins Richard.

I et stort fødselsdagsinterview i BILLED-BLADET, der er på gaden 25. april 2019, afslører prinsesse Benedikte, at hun lavede en helt særlig aftale med sin far, kong Frederik, og storesøster, prinsesse Margrethe, da hun i 1968 skulle giftes med den tyske prins Richard.

Prinsesse Benedikte lovede højt og helligt sin far og storesøster at bevare et tæt forhold til Danmark, selvom hun flyttede permanent til Tyskland for at skabe et nyt liv med sin elskede prins Richard på Berleburg Slot.

Prinsesse Benedikte: Det var vigtigt for min far

Til BILLED-BLADET siger prinsessen:

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Det kom helt naturligt og gav god mening, da Frederik (kronprinsen, red.) jo ikke var født endnu. Så foruden min søster var der kun mig. Så det var vigtigt for min far, men også for min søster, at jeg forblev i tronfølgen, og at jeg ofte kom til Danmark.

Har passet sin pligter med stor omhu

Prinsesse Benedikte har gennem hele sit voksne liv passet sine pligter for Danmark med stor omhu.

Klik her og lyt til Danmarks Royale Podcast

- Det har jeg gerne gjort, og det har aldrig være en sur forpligtelse, fordi vi er vokset op med disse forpligtelser, siger hun i BILLED-BLADET nr. 17, der er på gaden den 25. april 2019.

Læs hele interviewet i denne uges BILLED-BLADET - Danmarks Royale Ugeblad!

 

  

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden