Lørdag, 7. marts 2020 — af Trine Larsen

Prinsesse Benedikte dropper hesteshow efter Corona-henstilling

Prinsesse Benedikte
Prinsesse Benedikte ER holdt op med at give hånd af hensyn til Corona-smitte og i dag er prinsessen rejst hjem fra Dansk Varmblods hingstekåring i Herning, hvor det ventes at 70.000 besøger arrangementet.

Prinsesse Benedikte skulle her til aften have deltaget i gallamiddagen i forbindelse med Dansk Varmblods kåring af heste, der i denne weekend finder sted i Herning. Men prinsesse Benedikte har taget konsekvensen af den henstilling, der er kommet fra Sundhedsstyrelsen. Her opfordres man til at aflyse arrangementer med mere end 1000 deltagere på grund af smittefare, men i Herning fortsætter og gennemføre arrangørerne hesteshowet. Det skriver DR.dk

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsessen deltog da også i aftes i hingstekåringen, fordi prinsessen var ankommet til Herning efter myndighedernes opfordringer, men prinsessen ønsker tilsyneladen ikke at tage nogen chancer og har derfor sent afbud til festen og er taget hjem igen.

Torsdag besøgte prinsesse Benedikte Herluftholm kostskole og dér forklarede prinsessen, at hun af hensyn til sig selv og andre, er holdt op med at give hånd og nu hilser "anderledes" med begge hænder samlet foran ansigten, som man f.eks hilser i Thailand.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden