Prinsesse Benedikte efter følelsesladet møde: Det er helt vildt!

Se også:

For prinsesse Benedikte var det en stor oplevelse at møde danske og udenlandske spejdere i en kæmpe lejr. Mødet med en gruppe ukrainske spejdere gjorde et særligt stort indtryk.

Fællesskab og friluftsliv er noget af det, som mere end 32.000 spejdere fra 52 lande har været samlet om i Spejdernes Lejr 2022 i naturområdet Hedeland ved Roskilde, Høje-Taastrup og Greve.

Benedikte er æresformand

Prinsesse Benedikte er æresformand for præsidiet bag Spejdernes Lejr og besøgte med stor fornøjelse lejren, der er blevet til i et samarbejde mellem de fem danske spejderkorps.

Under besøget fik prinsessen mødt mange glade og friske mennesker i alle aldre, og hun fik et indblik i spejdernes dagligdag, der består af aktiviteter på tværs af lande og korps.

Benedikte var imponeret

BILLED-BLADET talte med en entusiastisk prinsesse Benedikte undervejs på rundturen i spejderlejren.

– Det er imponerende, sagde prinsessen blandt andet og fortsatte

– Folk er glade, og jeg tror, udlændingene er glade for at komme her til Danmark. Jeg talte med nogle af de ukrainske spejdere, som jeg havde bedt om at møde, og de var meget glade. De var vitterligt kommet fra Ukraine, kom det med beundring i stemmen fra prinsesse Benedikte.

Mødte modige spejdere

– De er fantastisk modige. Jeg sagde også til dem, at deres mod er helt fantastisk. De har jo brugt fire dage for at komme hertil. Det er helt vildt. Så brænder man også for det, men de har jo nok også brug for det at være sammen med andre mennesker, og vi danskere kan jo vitterligt noget med vores gode humør, og der tror jeg vi kan give noget og favne. For det er det, der skal til. De skal jo favnes og varmes. Det var en stor oplevelse. De var mægtig søde og meget taknemmelige, sagde prinsesse Benedikte på en eftermiddag, der bød på godt vejr, glade mennesker og en smuk buket af livsbekræftende oplevelser for alle i lejren.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden