Lørdag, 22. juli 2017 - af Henrik Salling

Prinsesse Benedikte får en spændende uge

Prinsesse Benedikte
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Mange spændende opgaver er at finde i prinsesse Benediktes kalender i den kommende uge, herunder modtagelsen af en fornem pris.

Prinsesse Benedikte har i de kommende dage lejlighed til at kombinere to vigtige ingredienser i sit virke; nemlig Spejderbevægelsen og Sønderjylland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rundvisning i spejderlejr

Lørdag begynder man for alvor opbygningen af Spejdernes Lejr 2017, som denne gang er henlagt til Sønderborg og i løbet af spejderlejrens periode vil prinsesse Benedikte komme forbi flere gange.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Det er planen at prinsessen skal have en rundvisning i kæmpelejren og hun skal desuden deltage i et erhvervsfremstød for Syddanmark samt en reception i lejren.

Under lejren vil 35.000 spejdere fra Danmark og udlandet indtage markerne omkring Kær Vestermark ved Sønderborg og med den store interesse for spejderbevægelsen, vil det uden tvivl blive nogle spændende besøg for Benedikte.

Prinsesse Benedikte modtager pris

Fredag den 28. juli bliver i særdeleshed en vigtig dag. Det er nemlig dagen, hvor prinsesse Benedikte modtager Rotarys Paul Harris Fellow-prisen. En pris opkaldt efter Rotarys stifter Paul P. Harris.

Prisen får prinsessen for sit engagement i Sønderjylland. Sidste gang en kongelig modtog den fornemme pris var i 1999, da dronning Ingrid blev hædret med den gyldne medalje. Prisen uddeles på Benniksgaard i Gråsten.

Og ind i mellem opgaverne i det sønderjyske vil prinsessen uden tvivl benytte sig af lejligheden til også at tilbringe tid med sin søster, dronning Margrethe, som i øjeblikket opholder sig på Gråsten Slot.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe og prinsesse Benedikte så vagtskifte i Gråsten

Prinsesse Benedikte
Prinsesse Benedkte på spejderlejr i Sundstrup i 1997
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden