Prinsesse Benedikte før kæmpe fest på Amalienborg: Jeg glæder mig meget

Se også:

Prinsesse Benedikte var i godt selskab med to unge verdensklasse-kunstnere, da hun bød BILLED-BLADET og et par andre medier indenfor på Amalienborg i en særlig anledning.

I de smukke rammer i Christian VIII’s Palæ på Amalienborg afslørede prinsesse Benedikte, hvilke to unge kunstnere der næste år skal modtage Dronning Ingrids Hæderslegat på hver 250.000 kroner.

Det skete i forbindelse med et særligt pressemøde med en særdeles veloplagt prinsesse Benedikte i den bærende rolle.

Prinsesse Benedikte i selskab med balletdanser og violinist

I 2022 bliver Dronning Ingrids Hæderslegat uddelt for tiende og sidste gang, og prinsesse Benedikte kunne foran den fremmødte presse afsløre, at legatmodtagerne er balletdanseren Emma Riis-Kofoed og den svenske violinist Johan Dalene.

Emma Riis-Kofoed, prinsesse Benedikte og Johan Dalene
Foto: Gregers Overvad

Emma Riis-Kofoed, prinsesse Benedikte og Johan Dalene

Navnene på næste års legatmodtagere afsløres allerede nu, da kongehuset har besluttet at markere sidste uddeling af Dronning Ingrids Hæderslegat med en festforestilling, hvor de to legatmodtagere i godt selskab med tidligere legatmodtagere vil optræde.

Fantatisk finalefest på Amalienborg

Når Dronning Ingrids Hæderslegat i 2022 bliver uddelt for sidste gang, bliver det markeret flot.

Dronning Margrethe og hendes søstre prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie har besluttet at benytte Amalienborgs fire palæer til en tv-transmitteret festforestilling i balletten og musikkens tegn.

Forestillingen vil kunne nydes i et gallashow på TV 2 den 27. marts 2022.

Første gang nogensinde

- Jeg glæder mig meget, sagde prinsesse Benedikte forventningsfuldt om næste års kulturfest på Amalienborg, og hun fortsatte med at fortælle, at for hende selv og hendes to søstre er det skønt, at Amalienborgs palæer danner rammen om finalefesten for Dronning Ingrids Hæderslegat.

- Det er ikke blevet gjort før. Vi er vokset op her og elsker disse rammer, og det har været en del af vores dagligdag. Det er føste gang nogensinde, at det er gjort, og det er vi alle glade for, sagde Benedikte i forbindelse med afsløringen af legatmodtagerne.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden