Prinsesse Benedikte om dronning Margrethe: Hun var meget skuffet

Se også:

Prinsesse Benedikte fortalte under et arrangement torsdag formiddag, hvor skuffet dronning Margrethe har været i forbindelse med en ændring i det kongelige program.

Prinsesse Benedikte inviterede torsdag formiddag en glade skolebørn fra Grønland indenfor i Christian VIII's Palæ på Amalienborg i forbindelse med venskabsbysamarbejdet mellem Gentofte og Tasiilaq. 

I den forbindelse talte BILLED-BLADET med prinsesse Benedikte om sit sidste besøg i Grønland og hvor begejstret hun er for Tasiilaq.

Prinsesse Benedikte kom også ind på, hvor skuffet hendes storesøster dronning Margrethe har været over en ændring i det kongelige program for nylig. 

Se prinsesse Benedikte tale med BILLED-BLADET på Amalienborg i toppen af artiklen 

Sidste år måtte arrangementet aflyses på grund af corona, men denne gang deltog 22 glade børn fra Grønland og 22 danske børn i alderen 10 til 11 år i det traditionsrige arrangement i den fornemme Galla-sal.

Efter ankomsten tog prinsesse Benedikte en runde blandt de mange unge gæster og hilste hjerteligt på hver enkelt af dem. 

Efter at have hilst på alle børnene og deres lærere ved ankomsten, ønskede prinsesse Benedikte varmt velkommen i palæet og derefter fik hun traditionen tro overrakt en gave af børnene og lyttede til deres sang.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Prinsessen bød alle børnene på både frugt og lidt sødt og gik derefter endnu en runde, hvor hun gav sig god tid til at tale med børnene og venligt stillede op til selfier med de mange skoleelever.Prinsesse Benedikte har tidligere været protektor for Gentofte Grønlands Komité og efter komitéens ophør valgt at fortsætte traditionen med at invitere børn fra Grønland og Gentofte Kommune hjem i palæet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden