Søndag, 8. maj 2016 — af af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Dianas fotograf udstiller nye portrætter af kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprins Frederik deltager i åbningen af en udstilling af mesterfotografen Mario Testino på torsdag i Kunstforeningen GL STRAND. Testino, der har fotograferet prinsesse Diana, byder på helt nye portrætter af det danske kronprinspar.

Kronprins Frederik skal i den kommende uge være med til at rette fokus på og åbne en helt ny udstilling i København med mesterværker af den internationalt anerkendte peruvianske mode- og portrætfotograf Mario Testino der bland andet er kendt for en ikonisk portrætserie med prinsesse Diana som topmodel. Testino er også tæt på hertugparret af Cambridge, som han har fotograferet med deres børn prins George og prinsesse Charlotte

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nye portrætter af kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik kan på Testinos København-udstilling især glæde sig til at se helt nye og aldrig før offentliggjorte portrætter af sig selv og sin hustru, kronprinsesse Mary. Det danske kronprinspar kender Testino ganske godt og har for et par år siden haft fotografen med til en særlig middag hjemme i Frederik VIII’s Palæ. Det var en middag med flere profiler fra den danske og international modeverden.

Mario Testino
Foto: All Over

Filmstjerner og popidoler

Kunstforeningen GL STRAND og Mario Testino har i tæt samarbejde udarbejdet udstillingen, som officielt åbnes af kronprins Frederik på torsdag. Det er en udstilling, der går på tværs af kategorierne mode, formelle portrætter og nøgenfotografier, og som omfatter de kendte ikoniske billeder af supermodeller, skuespillere, musikstjerner og altså kongelige som kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

Sætter pris på København

Mors Dag: Glæd din mor i 6 eller 12 uger og få 2 biografbilletter

Mario Testino glæder sig meget til at komme til København, som er en by, han sætter pris på. København er således ifølge ham indbegrebet af åbenhed og et positivt livssyn, hvilket i høj grad harmonerer med hans eget livssyn. "Når jeg er i København, fornemmer jeg en følelse af frihed, at man kan være og gøre, som man vil,” siger Testino ifølge Kunstforeninen GL. STRAND.

LÆS MERE: Danskerne vil spise aftensmad med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden