Søndag, 25. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Isabella glæder sig

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella
Foto: Hanne Juul
Der er lagt op til en helt fantastisk tid for prinsesse Isabella, der glæder sig til at nyde resten af sin sommerferie og til noget helt særligt efter sommerferien.

Prinsesse Isabella, 14 år, nyder sin sommerferie med resten af kronprinsfamilien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Indtil videre har der været dejlige dage i både udlandet og nu herhjemme i Danmark.

Isabella ser helt sikkert frem til de næste dage i sommerferien, der udover hygge med Mary og Frederik og de tre søskende, også byder på ægte olympiske spænding af den bedste slags.

Prinsesse Isabella elsker ridesport

Isabella er meget optaget af ridesport og er selv aktiv rytter, og i dag og de næste par dage byder på flere danske ryttere og heste i aktion ved De Olympiske Lege i Tokyo.

Tirsdag er der holdfinale for dressur-landsholdet, og onsdag er der individuel finale med Cathrine Dufour i sadlen på Bohemian, der kan gå hele vejen til medaljeskamlen.

Kronprinsfamilien har via de sociale medier givet udtryk for, at de tæt følger de danske atleter i kamp  ved OL.

Følger konkurrencer tæt hjemmefra

- Selvom vi ikke er til stede i Japan, følger vi konkurrencerne tæt hjemmefra. I gør os stolte, lyder det i en fælles hilsen fra hele kronprinsfamilien.

Der er altså mere end almindelig stor sandsynlighed for, at Isabella og et par andre royale familiemedlemmer følger med, når OL-landstræner prinsesse Nathalies ekvipager de næste dage er på banen for at vinde medaljer til Danmark.

I gang med træning og skole

Isabella er selv en ivrig rytter og dyrker ridesport, og efter sommerferien kan hun for alvor igen tage hul på træningen, hvilket hun sikkert ser frem til.

Det bliver også spændende at komme i gang med et nyt skoleår i 8. klasse på Tranegårdskolen, hvor alle nok glæder sig til at tage hul på et nyt år med mere normale forhold efter en lang tid præget af corona-udfordringer.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden