Lørdag, 24. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Se klippet: Prinsesse Nathalie i tårer efter fantastisk oplevelse

Prinsesse Nathalie
Prinsesse Nathalie
Foto: Aller Foto
Det er altid vigtigt at få en god start i en OL-konkurrence, og da prinsesse Nathalie dressurhold leverede varen i Tokyo reagerede landstræneren meget følelsesladet.

Der blev fældet glædestårer i den danske dressur-lejr anført af træner prinsesse Nathalie under og efter Cathrine Dufour og Bohemians fornemme dressur-ridt ved OL i Tokyo i Japan lørdag eftermiddag dansk tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På stadion i Tokyo var landstræner Nathalie zu Say-Wittgenstein meget tydeligt bevæget over det fremragende ridt leveret af Dufour og Bohemian.

Prinsesse Nathalie fældede en tåre

Prinsesse Nathalie fældede simpelthen en tåre eller tre, og Cathrine Dufour fik da også en fantastisk start på OL i Tokyo, hvilket er en enorm lettelse for Nathalie og alle andre omkring dressurlandsholdet, som har været under kæmpe pres.

På hesten Bohemian sikrede Dufour sig med en sulim præstation en plads i de individuelle finaler, hvilket dressurfans kunne følge direkte på DR2.

Cathrine Dufour
Cathrine Dufour
Foto: Aller Foto

Meget få fejl

29-årige Cathrine Dufour lavede meget få fejl på banen, og der var også store smil og masser af klap til hesten Bohemian efterfølgende.

Tidligere lørdag kom også Nanna Skodborg Merrald rigtig fint fra start i dressurkonkurrencen.

På  DR Sportens Instagram-profil kan du se fantastiske Dufour og Bohemien i aktion, og du kan også i opslaget nedenfor se en lykkelig og lettet Nathalie i tårer.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden