22. jul. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Isabella har haft helt fantastiske dage i Gråsten

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
For prinsesse Isabella har feriedagene i Gråsten i Sønderjylland været helt perfekte. Hun har hygget sig med sine forældre og søskende, og så har hun nydt at være tæt på den lokale rideskole og vennerne dér.

Sommerferien for kronprinsparret og deres fire børn har indtil videre været helt forrygende. Særligt feriedagene i Gråsten i Sønderjylland har været lige efter især prinsesse Isabellas hoved. Isabella har sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt sine søskende Christian, Josephine og Vincent haft fast base på byens slot, som har været en perfekt ramme om ægte familiehygge med leg og spas og afslapning på programmet. Og så har det bestemt også for Isabella talt på plussiden, at hun har været meget tæt på Gråsten Rideskole.

Dejlige ture til hest

Flere gange i løbet af ferien har Isabella og hendes familie været et smut forbi rideskolen for at sadle op og komme ud at ride på de dejlige heste. Prinsesse Isabella er måske den af de kongelige, som har været mest på rideskolen, hvor hun blandt andre har mødt flere jævnaldrende lokale piger med kærlighed til heste. Da kronprinsfamilien forleden tog imod ringriderforeningens rytteroptog var prinsesse Isabella fremtrædende og hilste på et par veninder og deres heste.

https://imgix.billedbladet.dk/20180715_hjp6193.jpg
Prinsesse Isabella
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Gråsten-reportage med nye billeder af Isabella

I BILLED-BLADET i denne uge får du den flotteste Gråsten-reportage med fine, nye billeder af prinsesse Isabella og hendes familie. Vi har også i bladet en fyldig reportage fra Öland i Sverige, hvor kronprinsesse Victoria fejrede sin fødselsdag på en helt særlig måde. Denne uges udgave af BILLED-BLADET byder desuden på flere gode interview, vores store sommerquiz samt Danmarks bedste TV-blad.

Læs mere om: