Prinsesse Josephine fik blomster af veninderne

Prinsesse Josephine

Prinsesse Josephine

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Da ringrideroptoget kom forbi Gråsten Slot, havde rytterne blomster med til kronprinsparret og deres børn. Du får i BILLED-BLADET i denne uge den flotteste Gråsten-reportage med helt nye og dejlige billeder af den kongelige familie.

Der var herligt gang i den, da Gråsten Ringriderforeninges flotte rytteroptog kom forbi det lokale slot, hvor kronprinsfamilien tog imod.

Det blev en af sommerens helt store begivenheder i Sønderjylland, hvor der er en helt særlig varm kontakt de lokale og kongelige imellem. For prinsesse Josephine blev begivenheden med rytteroptoget en særlig skøn oplevelse.

Josephine takkede for blomsterne

De 300 ryttere, som kom forbi Gråsten Slot, smilede og vinkede til kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt deres fire børn Christian, Isabella, Vincent og Josephine.

Netop Josephine kunne glæde sig over at se flere af sine veninder fra Gråsten Rideskole i rytteroptoget. Et par af veninderne havde små buketter med til prinsessen, som venligt takkede for de fine blomster.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Flot Gråsten-reportage i BILLED-BLADET

Den traditionsrige begivenhed med rytteroptog i anledning af ringriderfesten foregik i det smukkeste solskinsvejr, og det var selvfølgelig med til at gøre både kronprinsparret og deres børn samt alle andre ekstra glade.

I BILLED-BLADET i denne uge får du den flotteste Gråsten-reportage med helt nye og dejlige billeder af den skønne, kongelige familie.

BILLED-BLADET byder også på royal reportage fra kronprinsesse Victorias store fødselsdagsfest på Öland i Sverige. Desuden kan du glæde dig til vores kæmpestore og ret svære sommerquiz, masser af gode interview samt Danmarks bedste TV-Blad.

Indtil da kan du få et gensyn med Josephine og hendes bror, prins Vincent, i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden