Onsdag, 1. april 2020 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Isabella må undvære særlig hobby

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella er en meget aktiv pige.
Foto: Hanne Juul
For børn og unge i Danmark er det lidt af en udfordring at være meget hjemme i denne tid præget af corona-problemer. Prinsesse Isabella må i disse uger undvære at dyrke en af sine yndlings-fritidsinteresser.

Prinsesse Isabella og alle andre børn og unge i Danmark må i denne tid med coronakrise opholde sig meget i hjemmet, og det kan godt være lidt af en udfordring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For nylig så vi på TV2 en video udsendt fra kongehuset med hele kronprinsfamilien i aktion i haven bag deres palæ på Amalienborg.

Prinsesse Isabella gav den gas

Her var det tydeligt at se, at Isabella og hendes tre søskende Christian, Josephine og Vincent giver den gas, når de hopper i trampolin og spiller fodbold i det fri.

I det hele taget er prinsesse Isabella, der snart fylder 13 år, en meget fysisk aktiv pige, og hun elsker at dyrke sport.

Må undvære særlig aktivitet

En af Isabellas yndlings-fritidsinteresser er at spille tennis, og hun dyrker sporten på et fint niveau i en stor tennisklub nord for København.

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella har det godt i sin tennisklub.
Foto: Jesper Sunesen

Desværre er der ingen tennisbane på Amalienborg, så Isabella og resten af kronprinsfamilien må i denne tid undvære spillet med ketsjer og bold.

Alle aktiviteter er lukket i klubben

Fra Isabellas tennisklub lyder det, at alle aktiviteter er lukket ned på grund af corona-situationen, og at man ikke på nuværende tidspunkt kan sige noget om, hvornår det vil være muligt tennis igen.

Isabella og Christian og deres yngre søskende Josephine og Vincent savner at se deres venner i denne tid, og det kom Christian ind på, da han medvirkede i kronprinsfamiliens video til TV2-programmet ”Danmark står sammen”.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Christians savner sport

- Jeg savner at se ens venner og have en mere varieret hverdag, hvor der ligesom går en lidt længere periode, hvor man også får lov at dyrke en sport og være mere aktiv, sagde prins Christian, der både spiller tennis, sejler og spiller fodbold.

Isabella er glad for fjernundervisning

- Der er jo vennerne og sådan noget, man savner, men jeg synes faktisk, at det dér fjernundervisning er meget sjovt, lød det fra prinsesse Isabella i den fine royale video til TV2’s ”Danmark står sammen”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden