14. jul. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Isabella og familien havde en skøn dag i Gråsten

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella, 2017.
Foto: All Over
Sommerferien i Gråsten i Sønderjylland byder på lidt af hvert for kronprinsparret og deres børn. Lørdag blev der for alvor sat gang i ringriderfesten i byen, og prinsesse Isabella fik sig en helt særlig oplevelse.

Gråsten ringriderfest er for alvor gået i gang, og lørdag kunne alle i den sønderjyske by nyde synet af et stort optog med ryttere og heste. Fra den lokale rideskole gik turen gennem byen til festpladsen for de mange ryttere på deres flotte heste.

Prinsesse Isabella hyggede sig på rideskolen, mens de mange ringrider-deltagere gjorde sig klar til optoget. Også kronprinsesse Mary hyggede sig i løbet af formiddagen ved rideskolen, ligesom hun og Frederik og deres børn har gjort det de fleste af de skønne dage i Gråsten.

Prinsesse Isabella kiggede på optog

Prinsesse Isabella kunne sammen med sin familie inde fra slotsområdet kigge på ringrideroptoget lige udenfor murene på Slotsbakken og på vej til Slotsgade.

Ligesom de mange lokale i Gråsten langs ruten, kunne Isabella sammen med sine forældre og tre søskende med stor fornøjelse se på det flotte og farverige optog, der var akkompagneret af hornmusik leveret af Rinkenæs Brassband og Broager Showband.

Vi sender direkte TV søndag klokken 11.50

I morgen søndag kommer de 300 ryttere på deres heste igen forbi Gråsten slot klokken 12.00. Isabella vil sammen med sine søskende Christian, Josephine og Vincent samt sine forældre kronprins Frederik og kronprinsesse Mary tage imod optoget, når det kommer til Gråsten slot.

BILLED-BLADET sender direkte TV søndag fra klokken 11.50, når de kongelige vil tage plads foran slottet for at hilse på ringriderne.

Kronprinsfamiliens sommertraditioner

Begivenheden søndag middag ved Gråsten slot er en fin tradition.

I det nummer af BILLED-BLADET, som er på gaden netop nu, kan du læse meget mere om de kongeliges sommertraditioner.

Og så kan du godt begynde at glæde dig til næste uges særlige sommerudgave af Danmarks Royale Ugeblad med den flotteste Gråsten-reportage med herlige nye billeder af den kongelige familie.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb28_2.png
Billed-Bladet nr. 28, 2018

Læs mere om: