3. feb. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Isabella om Marys kjoler: De var meget fascinerende

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Det blev en kæmpe oplevelse for kronprinsesse Mary og kronprinsen at være på Frederiksborg Slot i dag i anledning af åbningen af særudstillingen ”H.K.H. kronprinsesse Mary 1972-2022”. Prinsesse Isabella var med og var begejstret for noget særligt på udstillingen.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var i dag sammen med deres børn prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent til åbningen af særudstillingen ”H.K.H. kronprinsesse Mary 1972-2022”, som er blevet skabt i anledning af kronprinsessens 50-års fødselsdag.

Mary og Frederik og børnene betaget af udstillingen

Efter at et nyt portræt af kronprinsesse Mary var blevet afsløret i Englesalen på Frederiksborg Slot i Hillerød, gik kronprinsparret og deres børn videre til Riddersalen for at se nærmere på udstillingen, der blandt andet byder på flere smukke kjoler, kronprinsessen har båret til store begivenheder – heriblandt brudekjolen skabt af Uffe Frank.

Prinsesse Isabella vild med sin mors kjoler

Det var en glad og tilfreds kronprinsfamilie, der forlod Frederiksborg Slot efter en god oplevelse.

Inden afgang fra Indre slotsgård svarede kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på et par spørgsmål, og prinsesse Isabella svarede på BILLED-BLADETs spørgsmål om, hvad hun syntes om sin mors kjoler på den fantastiske udstilling.

Isabella svarede, at hun syntes, at kjolerne var fascinerende, og især Marys brudekjole fangede hendes opmærksomhed.

Læs mere om: