Torsdag, 3. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Rørende oplevelse i Riddersalen: Mary og Frederik mindedes smukke øjeblikke

Åbning af udstillingen "H.K.H Kronprinsesse Mary 1972 -2022"
Åbning af udstillingen "H.K.H Kronprinsesse Mary 1972 -2022"
Foto: Lars H. Laursen
For kronprinsesse Mary, kronprins Frederik og deres tre yngste børn var det helt fantastisk at se nærmere på udstillingen "H.K.H. Kronprinsesse Mary 1972 – 2022". I Riddersalen på Frederiksborg Slot mindedes Mary og Frederik mange smukke øjeblikke.

Kronprinsesse Mary forestod med stort overskud og stolthed i eftermiddag åbningen af udstillingen "H.K.H. Kronprinsesse Mary 1972 – 2022", som er arrangeret i anledning af Kronprinsessens 50-års fødselsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary gik til Riddersalen

Mary var i godt selskab med kronprins Frederik og kronprinsparrets tre yngste børn prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent på den store dag på Frederiksborg Slot.

Som den eneste var prins Christian på 16 år, der går på kostskolen Herlufsholm, ikke med.

Efter en højtidelig og festlig åbningsbegivenhed med portrætafsløring i Englesalen på Frederiksborg Slot så kronprinsesse Mary, kronprins Frederik og børnene nærmere på selve udstillingen i Riddersalen.

Det var tydeligt at se på alle fem, at de var mere end almindeligt begejstrede for at se udstillingen, der bragte søde minder frem.

Kronprinsparret og deres tre yngste børn nød udstillingen.
Foto: Lars H. Laursen

Mary og Frederik smilede

Kronprinsparret var ét stort smil, mens de i Riddersalen besigtigede de smukke effekter på udstillingen, der byder lidt af hvert.

Udstillingen fortæller kronprinsesse Marys personlige historie gennem billeder, portrætter og personlige genstande samt dragter båret ved forskellige opgaver, rejser og festligheder.

Udvekslede søde blikke

Og naturligvis var der ved et par af montrerne søde blikke Mary og Frederik imellem, når de tænkte tilbage på deres skønne år sammen her i Danmark.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden