Prinsesse Isabella tager hul på nyt kapitel

Prinsesse Isabella

Prinsesse Isabella

Foto: Hanne Juul
For prinsesse Isabella er sommerferien sammen med familien en god måde at vame op til et års tid, der vil byde på meget nyt og på flere store begivenheder.

Prinsesse Isabella, 14, år skal efter sommerferien tage hul på et nyt kapitel, når hun begynder i 8. klasse, hvor der skrues op for det faglige niveau, og hvor der helt sikkert bliver flere lektier.

Desuden bliver skoleåret mere normalt, end hvad Isabella og hendes kammerater har været vant til, siden corona-pandemien forstyrrede skolegangen for alle elever i hele landet.

Prinsesse Isabella bliver ældste hjemmeboende

Det mest bemærkelsesværdige for prinsesse Isabella efter sommerferien bliver dog, at hun hjemme i privaten pludselig er den ældste hjemmeboende af kronprinsparrets børn.

Prins Christian flytter således hjemmefra, da han skal være kostelev på Herlufsholms Gymnasieskole.

Dermed overtager Isabella på en måde styringen i børnegruppen hjemme i Kancellihuset, hvor kronprinsfamilien bor i sommerhalvåret samt i den private bolig i Frederik VIII´s Palæ på Amalienborg, hvor Isabella og hendes søskende Vincent og Josephine samt forældrene Mary og Frederik har hjemme i vinterhalvåret.

Noget helt nyt

Det bliver noget helt nyt for Isabella, der dog sikkert kan se frem til, at prins Christian kommer hjem i weekenderne i løbet af skoleåret i 1.g på Herlufsholm.

Næste forår skal prinsesse Isabella konfirmeres, og det bliver et brag af en royal fest, der sikkert bliver ligeså fin som prins Christians konfirmation i år.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden