Onsdag, 29. december 2021 - af Marie Krakau

Prinsesse Isabellas stil i 2021: Der er en markant forskel på hendes private og officielle looks

Vi ser tilbage på prinsesse Isabellas stil i året der gik.

Vi ser tilbage på den kongelige stil i 2021. BILLED-BLADETs hofreporter Marianne Singer fortæller her om prinsesse Isabellas stil i 2021. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I galleriet øverst i artiklen kan du se eller gense prinsesse Isabellas cool outfits fra året der gik.

Prinsesse Isabella på 14 år har i 2021 været med til både større officielle begivenheder som repræsentant for kongehuset og til mere afslappede arrangementer, og ifølge Marianne Singer, har vi her fået et godt indblik i den forskel, der er på prinsessens fritidsstil, og de looks hun har på, når hun er med til store officielle arrangementer. 

- Der er en markant forskel på hendes fritidsstil og hendes officielle stil, siger Marianne Singer og forklarer: 

- Generelt har hun en meget typisk stil for en teenagepige på hendes alder, når hun er til afslappede arrangementer. Hun er glad for cargo-bukser og andre løse bukser-styles deriblandt jeans. Dem kombinerer hun ofte med er par Nike Air Force 1-sneakers, en The North Face-dunjakke og en lille skuldertaske med kort rem. Det er et meget hipt og populært look blandt unge på hendes alder, fortæller hun og tilføjer, at hun med sin hang til jeans, sneakers og hår, der ikke er ligeså stylet, som ved officielle begivenheder, slægter sin mor, kronprinsesse Mary på, hvis fritidsstil har samme tendenser.

Prinsesse Isabella var cool klædt i mørke cargo-bukser, mørk trøje, kort blazer, Nike-sneakers og en lille taske om skulderen, da hun overværede musicalen "Robin Hood" i Tivoli i København.
Foto: Dan Mariegaard

- Enkelte gange har vi set Isabella kombinere den cool street-stil med mere klassiske elementer. Det så vi bl.a. på kronprinsfamilien og dronningens påskebilleder fra Maselisborg. Her havde hun matchet sine løse jeans, sneakers og skuldertaske med en mere klassisk skjorte, siger Marianne Singer. 

Se påskebilledet i galleriet øverst i artiklen. 

Nye tendenser hos prinsesse Isabella

Tager vi et kig på prinsesse Isabellas stil, når hun er til større og finere begivenheder, er looket noget anderledes, og til storebror prins Christians konfirmation så vi Isabella i et look, vi aldrig har oplevet hende i før. 

- Her var hun i et suit med lange, løse bukser med matchende lys blazer fra det danske mærke InWear, fortæller Marianne Singer, der fortsætter:

- Hendes look ved konfirmationen mindede på mange måder om kronprinsessse Marys businesslooks. Desuden så vi for første gang prinsesse Isabella med høje sandaler og en let makeup, noterer Marianne Singer. 

Til prins Christians konfirmation i maj bar prinsesse Isabella et lækkert lyst suit fra InWear med en sart lyseblå trøje under. 
Foto: Dan Mariegaard

- Det er tydeligt at prinsesse Isabella er ved at udvikle sin egen stil, og at hun har masser af medbestemmelse, når der skal vælges tøj til officielle arrangementer. Hun er i den alder, hvor hendes stil nu minder mere om hendes mors, end den minder om lillesøster, 10-årige prinsesse Josephines, som den gjorde for et par år siden, siger hofreporteren. 

Hun tilføjer, at kronprinsesse Mary helt sikkert er klar med masser af gode stilråd, når prinsesse Isabella har brug for det. Marianne Singer regner da også med, at prinsesse Isabella kan få lov til at få lidt hjælp og tips og tricks fra mors stylist, når hun skal på repræsentative opgaver for kongehuset. 

- Overordnet set vil jeg karakterisere prinsesse Isabellas officielle stil som klassisk, men moderne og altid meget gennemført, siger Marianne Singer. 

Stilsikkert look til farmors premiere

Et sådan gennemført look så vi endnu engang Isabella i, da hun for en lille måned siden var til premiere på balletten "Snedronningen", som farmor, dronning Margrethe, har kreeret scenografi og kostumer til.

- Her var hun cool og festligt klædt, og vi så hende igen i sko med en høj hæl - denne gang lækre støvletter. Hendes lækre sorte frakke mindede om de frakker, vi ofte ser kronprinsesse Mary i, siger Marianne Singer, der dog synes, at det mest bemærkelsesværdige var Isabellas nederdel, og ikke mindst hvem hun måske havde lånt den fra: 

- Prinsesse Isabella var i en lang nederdel i grønne, gyldne og sorte nuancer fra det danske mærke Baum und Pferdgarten. Den nederdel så vi prinsesse Marie i i 2018, og det kan sagtens tænkes, at prinsesse Isabella har lånt den af sin tante, siger Marianne Singer. 

Prinsesse Isabella var i en lækker, sort BOSS-frakke til premiere på "Snedronningen" i Tivoli, hvor hun skød julemåneden i gang sammen med kronprinsesse Mary, prins Vincent og prinsesse Josephine.
Foto: Birger Storm

For første gang nogensinde

Stiller vi skarpt på 2022, er der særligt en ting, som Marianne Singer glæder sig til at se, når det kommer til prinsesse Isabellas stil. 

- Det kunne være rigtig dejligt at se prinsessse Isabella i en stor festkjole for allerførste gang, siger hun og bemærker, at der er stor sandsynlighed for at det bliver til virkelighed. 2022 byder nemlig på både kronprinsesses Marys 50-års fødselsdag, der fejres med stort taffel på Rosenborg Slot samt dronning Margrethes 50-års regeringsjubilæum, hvis gallaarrangementer er flyttet fra januar til sensommeren grundet covid-19-pandemien. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden