Fredag, 29. november 2019 - af Trine Larsen

Prinsesse Marie blandt klejner og nisser

Prinsesse Marie til julebasar

Prinsesse Marie til julebasar i Paris

Foto: Mikael Rieck
Prinsesse Marie åbnede til middag julebasaren i Den Danske Kirke, Frederikskirke, i Paris, og prinsessen var større trækplaster end de ellers populære danske delikatesser.

Æbleskiver, gløgg, røde pølser, nisser, adventskrandse og julepynt er normalt det helt store trækplaster for danskerne i Paris ved julebasaren i Den Danske Kirke, men i år var den den nye tilflytter til byen, Prinsesse Marie, det helt store trækplaster. Prinsesse Marie besøgte kirken for at åbne den populære julebasar, og det gav både kø og  ventetider.

Prinsesse Marie ankom sammen med ambassadør i Paris, Michael Starbæk Christensen, til Frederikskirke, der ligger kun et stenkast fra det velkedte Danmarkshuset på Avenue Champs-Élysées, og her blev de hjerteligt modtaget af kirkens energiske og sprudlende præst, Selma Ravn, der varmt takkede prinsessen for at komme, ligesom hun takkede de mange frivillige, som utrætteligt hjælper med ved kirkens mange kirkelige, sociale og kulturelle aktiviteter gennem året.

- Jeg har glædet mig meget og takker for invitationen til at komme her i dag. Jeg ved, at kirkens julebasar er en meget vigtig begivenhed for kirken og dens gæster, men også for de mange, som arbejder frivilligt. Og uden jeres store indsats, ville julebasaren ikke kunne finde sted. Så tusinde tak, I gør en kæmpe forskel, sagde prinsesse Marie og fortalte den propfyldte kirke, at det var hendes første besøg.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Populære prinsesse Marie

- Men jeg glæder mig til at opleve julestemningen og ønsker jer alle nogle gode dage og et godt julesalg, sagde prinsessen og smilede glad, mens hun kiggede rundt på de mange fremmødte i et par sekunder, inden Selma Ravn hviskede prinsessen en besked:

- Århhh ja....og NU er julebasaren åben, storgrinte prinsesse Marie hjerteligt, der tog alle med storm og charmerede alt og alle, da hun efterfølgende gik rundt og kiggede på håndlavede nisser, kalenderlys, kunsthåndværk og hjemmelavede klejner, alt imens prinsessen hilste hjerteligt på de mange både i boderne og dem, der ville slå en sludder af med prinsessen eller fotograferes sammen med hende.

- Hvor taler hun dog flot dansk, og hvor er hun smuk..og sød, lød det fra flere af de danske "parisiske" damer, da prinsessen igen var kørt, efter, i den grad, at have skabt julestemning med sin tilstedeværelse i kirken.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden