Søndag, 26. juni 2011 - af af Trine Larsen

Prinsesse Marie hjælper dronning Margrethe

Prins Joachim og prinsesse Marie

Prins Joachim og prinsesse Marie

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Prinsesse Marie og prins Joachim tager i slutningen af oktober og begyndelsen af november til Japan.

Prinseparret skal åbne og præsentere filmen "De vilde svaner", der bliver vist sammen med dronning Margrethes enestående udstilling af decoupager, der danner grundlag for filmens scenografi.

Det er ikke første gang, prinsesse Marie og prins Joachim er i front for dronning Margrethes film og udstilling om H.C. Andersens eventyr. Siden premieren i Danmark for knap to år siden, hvor dronningen fik meget flotte anmeldelser for sin scenografi, har prinsesse Marie og prins Joachim flere gange hjulpet dronningen og været hendes repræsentanter, når filmen har været vist i udlandet.

Prinsessen og prinsen har gjort reklame for filmen og udstillingen bl.a. i USA, Kina og Mexico, hvor "De vilde svaner" havde sin første premiere uden for Danmark.

Til efteråret er Marie og Joachim igen klar til at gøre reklame for filmen i Japan, hvor de i samme forbindelse vil stå i spidsen for et erhvervsfremstød. Egentlig var rejsen til Japan planlagt til at skulle finde sted i maj, men turen blev aflyst efter katastrofen i Japan i begyndelsen af marts.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden