Lørdag, 9. januar 2021 — af Trine Larsen

Prinsesse Marie overrasker i ny tv-serie

Prinsesse Marie.
Prinsesse Marie.
Foto: Kaspar Wenstrup
Prinsesse Marie er en dedikeret og stærkt involveret protektor for Autisme foreningen, og det understreges yderligere, når hun snart medvirker i en ny tv-serie på DR, i programmet "De Skjulte talenter -fem år senere".

Prinsesse Marie medvirker i programmet "De Skjulte talenter - fem år senere", der sendes på DR1 18. januar kl.21.25.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her følger man en række personer med autisme, som trods deres udfordringer med bl.a. sociale relationer og følelse af at være anderledes, finder ro og livsglæde i deres enestående evner og talenter.

En af dem med et helt særligt og meget unikt talent, er den unge kunstner, Nina Skov Jensen, der begyndte at tegne efter fotografier, da hun var 14 år. Nu kun seks år senere, har hun udstillet i Los Angeles, hvor hun straks solgte sin udstillede tegning, ligesom Nina nu har udviklet talentet og kastet sig over oliemaleriet.

Den talentfulde 19-årige Nina Skov Jensen har lavet et maleri af prinsesse Marie, og prinsessen er blevet så glad for maleriet, at Nina blev inviteret til Amalienborg sidste år, for at overrække prinsessen maleriet, som faktisk kun er Ninas andet olie-maleri.

Prinsesse Marie og Nina Skov Jensen.
Foto: DR

Det smukke, naturalistiske maleri af prinsessen og mødet mellem prinsesse Marie og autistiske Nina Skov Jensen kan seerne nu følge 18. januar, ligesom de kan se en video med prinsesse Maries særlige og søde hilsen til Nina Skov Jensen.

 

- Jeg havde et helt vidunderligt møde på Amalienborg. Det er en stor ære for mig som kunstner og jeg er så taknemmelig for min karriere indtil videre, skriver Nina Skov Jensen efter, at hun havde afleveret det smukke, vellignende og detaljede maleri af prinsessen, der nu har portrættet hængende i sin private samling af malerier. 

Se med 18. januar på DR1, hvor også andre medvirkende med Asbergers imponerer i udsendelsen med deres særlige evner.

Prinsesse Marie i DR-serien "De Skjulte talenter - fem år senere".
Foto: DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden