Prinsesse Marie tilbage efter hård tid

Prinsesse Marie

Prinsesse Marie

Foto: Martin Høien
Det har været en hård tid for prins Joachim og prinsesse Marie, efter prinsens operation, men nu ser tingene lysere ud.

For prinsesse Marie og prins Joachim har det været en hård tid, men nu går det fremad.

Det gav prinsessen udtryk for, da hun i Petit Palais i Paris var på officiel opgave for kongehuset. 

Prinsesse Marie var veloplagt og så godt ud i en smuk blomstret kjole, da hun iført mundbind gjorde sin entré for at åbne udstillingen “L'Âge d'or de la peinture danoise” på Petit Palais i den franske hovedstad Paris.

Prinsesse Marie svarede på spørgsmål

Prinsesse Marie svarede på et par spørgsmål om sin og prins Joachims udfordrende tid, efter Joachim blev ramt af en blodprop i hjernen i slutningen af juli.

- Men nu har han det godt, og vi har det godt allesammen. Jeg er glad for at have en hverdag igen. Det var en frygtelig oplevelse, sagde prinsessen. 

For hele prinsefamilien har det naturligvis været nogle svære måneder, og Marie da hun blev spurgt ind til børnene, prins Henrik og prinsesse Athena, fortalte hun at; 

- De har været en fantastisk støtte for mig.

Smiler bag masken

Med reference til det mundbind, som hun grundet coronasituationen var iført, sagde prinsesse Marie, at selvom man ikke kunne se det, så smilede hun bag maksen. 

Og smil var der god grund til. Fredag var det ikke blot prinsessen, der havde en travl arbejdsdag. Prins Joachim havde også iført sig arbejdstøjet for at starte i jobbet som forsvarsattaché på Den Danske Ambassade i Paris. Jobstarten måtte han udskyde i knap tre uger, så han kunne komme sig oven på blodproppen. 

Fantastisk udstilling

Udstillingen “L'Âge d'or de la peinture danoise”, som Marie åbende, viser mere end 200 værker af Danmarks førende guldalderkunstnere i perioden fra 1801 til 1864.

Udstillingen er blevet til i samarbejde med Statens Museum for Kunst i København og Nationalmuseum i Stockholm.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du alle de nye billeder fra og kan læse alt om kronprinsesse Marys hemmelige debut som dressurrytter.

Prinsesse Isabella var med sin mor, og hun havde en vigtig rolle på den store dag.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden