Fredag, 20. marts 2020 — af Trine Larsen

Prinsesse Marie: Vores børn ved godt, de er heldige

Prinsesse Marie og prins Joachim med Athena og Henrik
Foto: Hanne Juul
Når det gælder opdragelsen af kongelige børn, kunne nogle måske foranlediges til at tro, at de lever i overflod, er forkælede og ikke kender meget til verden omkring dem. Men sådan er det ikke med prins Joachim og prinsesse Maries børn, prins Henrik, 10, og prinsesse Athena, 8. De opdrages til mådehold, beskedenhed og stor ansvarsfølelse.

Prinsesse Marie og prins Joachim opdrager deres børn til stor ansvarsfølelse og beskedenhed. Og de lærer børnene, at ikke alle børn i verden er ligeså privilligerede, som de selv.

Det fortalte prinsesse Marie for nylig i et eksklusivt interview med BILLED-BLADET, hvor prinsessen understregede, at børnene, prins Henrik og prinsesse Athena, trods deres unge alder, er meget bevidste om, at de er heldige og privilligerede.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- De er begge meget omsorgsfulde og betænksomme, også overfor andre, sagde prinsesse Marie, der har mange protektioner, som sætter fokus på udfordrede børn, unge og fattige.

- Jeg fortæller børnene meget om, hvad jeg laver og hvorfor jeg skal på arbejde og f.eks være væk fra dem. Sådan at de bedre forstår det, og dét gør indtryk på dem. Så ja, de ved det godt og de vil faktisk også gerne hjælpe, fortalte prinsesse Marie, der hjemme privat, også gør en ære i at børnene kender til hendes kamp mod madspild og forkert brug af resourcerne.

Dét er blivet et familie-projekt hos prinseparret og både prinsesse Athena og prins Henrik går meget op i dét. Så meget, at deres egne favorit-opskrifter var med i kogebogen, Mad med respekt, som udkom sidste år og som prinsessen også bidrog til.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden