Onsdag, 28. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Nathalie glad igen: Fantastisk præstation

Prinsesse Nathalie
Prinsesse Nathalie
Foto: Aller Foto
Prinsesse Nathalie og hendes dressurhold var en smule nede efter en lidt skuffende indsats i OL-holdfinalen i Tokyo. I dag var der noget at glæde sig over, da Cathrine Dufour & co. gjorde det flot i den individuelle finale.

Cathrine Dufour og Bohemian viste høj klasse, da den danske ekvipage i den individuelle olympiske finale i Tokyo leverede en flot præstation og endte som en rigtig stærk nummer fire.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nathalie glad efter flot comeback

Landstræner prinsesse Nathalie var en smule skuffet efter holdfnalen tirsdag, hvor der var lidt for mange småfejl.

I dag var der mere tilfredshed at spore efter Dufours solide præstation og stærke comeback med en fin score efter en lidt ærgerlig holdfinale-præstation tirsdag og en indsats under vanligt niveau..

Dufour blev altså individuelt nummer fire, og de øvrige to danske ryttere Karina Crüth og Nanna Merrald blev henholdsvis nummer syv og nummer elleve, hvilket viser, at træner prinsesse Nathalie har arbejdet effektivt med sine ryttere og deres heste op til Legene i Tokyo.

Cathrine Dufour
Cathrine Dufour
Foto: Dansk Idræts Forbund

Flot comeback

Nathalie jublede undervejs, og det gjorde Dufour naturligvis også efter en mere end godkendt samlet indsats, der lover rigtig godt for dansk dressur-fremtid.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden