Prinsesse Nathalie stopper som landstræner med øjeblikkelig virkning

Prinsesse Nathalie.

Prinsesse Nathalie.

Foto: Krestine Havemann
Prinsesse Nathalie er pr. dags dato stoppet i stillingen som landstræner for det danske dressurlandshold.

Prinsesse Nathalie skal ikke længere fungere som landstræner for det danske dressurlandshold. Det skriver Zibrasport Equest, det citerer direktør for DRF (Dansk Ride Forbund, red.) Morten Schram Rodtwitt. 

Prinsesse Nathalie stopper pr. dags dato i stillingen, som hun tiltrådte i 2017. 

Årsagen til fratrædelsen skyldes, at DRF har valgt at erstatte landstrænerrollen med et større ekspertteam, der består af en række internationale navne indenfor dressur. 

Ekspertteamet bliver sparringspartnere og rådgivere for både ryttere og deres daglige trænere. 

Ville gerne have haft Nathalie med på holdet

Direktør for DRF Morten Schram Rodtwitt fortæller, at man hos DRF gerne ville have fortsat samarbejdet med prinsesse Nathalie og knyttet hende til ekspertteamet. Dette har Nathalie valgt at takke nej til. Til det siger Morten Schram Rodtwitt: 

- Som landstræner har Nathalie gjort en fantastisk indsats, siden hun tiltrådte i 2017. Det sportslige niveau inden for seniordressuren har måske aldrig været højere, end det er nu, og det har Nathalie en stor andel i. Vi havde håbet, at vi kunne holde hende i folden som en del af det nye ekspertteam, men det har desværre ikke kunnet lade sig gøre. Vi respekterer dog hendes valg og sætter stor pris på det gode samarbejde, vi har haft gennem de seneste fire år, ifølge Zibrasport Equest

I sine fire år som landstræner har prinsesse Nathalie været med ved bl.a. OL i Tokyo i år, hvor det dansk dressurlandshold gjorde sig flot bemærket. 

Ændringerne i strukturen hos landsholdet sker for at optimere elite-dressuren forud for VM i sommeren 2022 samt OL i Paris, der finder sted i 2024. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden