Søndag, 6. juni 2021 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Nathalie træffer stor beslutning

Prinsesse Nathalie
Prinsesse Nathalie
Foto: Lars Horn
For prinsesse Nathalie var det vigtigt at få truffet en stor beslutning forud for et par vigtige uger op til OL i Tokyo.

Prinsesse Nathalie, der er træner for Danmarks dressurlandshold, har truffet en stor beslutning forud for De Olympiske Lege i Japans hovedstad Tokyo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Nathalie skal udtage stærkt hold

Med mindre end 50 dage til OL har landstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein nu sat navne på de ekvipager, der udgør OL-bruttogruppen.

Følgende ekvipager er udtaget til bruttogruppen: Carina Cassøe Krüth/Heiline’s Danciera, Cathrine Dufour/Bohemian og Cathrine Dufour/Vamos Amigos samt Charlotte Heering/Bufranco og endelig Nanna Skodborg Merrald/Blue Hors Zack

Ekvipagerne er ifølge ridehesten.com inviteret til bootcamp i træningscentret Blue Hors fra den 14.-15. juni, hvorefter det endelige OL-hold bliver udtaget.

Hård konkurrence

– Det er en meget stærk bruttogruppe, vi er endt op med, og uanset hvem der ender på det endelige OL-hold, så står vi stærkt som nation, og det føler både Nathalie og jeg os meget privilegerede over, fortæller prinsesse Nathalies og landsholdets holdleder Anne-Mette Binder.

Afgørelsens time nærmer sig

I løbet af denne måned afgøres det altså, hvem der skal udgøre det endelige OL-hold, samt hvilken af de fire ekvipager, der får reservepladsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden