Prinsesse Nathalie træffer stor beslutning

Prinsesse Nathalie

Prinsesse Nathalie

Foto: Lars Horn
For prinsesse Nathalie var det vigtigt at få truffet en stor beslutning forud for et par vigtige uger op til OL i Tokyo.

Prinsesse Nathalie, der er træner for Danmarks dressurlandshold, har truffet en stor beslutning forud for De Olympiske Lege i Japans hovedstad Tokyo.

Prinsesse Nathalie skal udtage stærkt hold

Med mindre end 50 dage til OL har landstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein nu sat navne på de ekvipager, der udgør OL-bruttogruppen.

Følgende ekvipager er udtaget til bruttogruppen: Carina Cassøe Krüth/Heiline’s Danciera, Cathrine Dufour/Bohemian og Cathrine Dufour/Vamos Amigos samt Charlotte Heering/Bufranco og endelig Nanna Skodborg Merrald/Blue Hors Zack

Ekvipagerne er ifølge ridehesten.com inviteret til bootcamp i træningscentret Blue Hors fra den 14.-15. juni, hvorefter det endelige OL-hold bliver udtaget.

Hård konkurrence

– Det er en meget stærk bruttogruppe, vi er endt op med, og uanset hvem der ender på det endelige OL-hold, så står vi stærkt som nation, og det føler både Nathalie og jeg os meget privilegerede over, fortæller prinsesse Nathalies og landsholdets holdleder Anne-Mette Binder.

Afgørelsens time nærmer sig

I løbet af denne måned afgøres det altså, hvem der skal udgøre det endelige OL-hold, samt hvilken af de fire ekvipager, der får reservepladsen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden