Lørdag, 17. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Prinsessen og prinsen overraskede alle: Isabella og Christian er et hit sammen og sætter ny julerekord

Prinsesse Isabella og prins Christian
Prinsesse Isabella og prins Christian
Foto: Hanne Juul
Prins Christian og prinsesse Isabella har budt på et af de mere spektakulære indslag i årets digitale kongelige julekalender. Og det har været et hit.

Det var et rent hit at se prins Christian og prinsesse Isabella sammen i en video, der fredag den 16. december blev lagt op på kongehusets Instagramprofil.

Christian og Isabella har filmet hinanden, mens de en aften overrasker de lokale med at gå juletur i København, og videoen har danskerne taget godt imod.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faktisk er opslaget med julevideoen nu det mest sete af alle kongehusets digitale december-kalenderopslag.

Christian og Isabella er et kæmpe julehit

Kommentarerne til opslaget og Christian og Isabellas fint klippede video er mange og glade, og de fleste er begejstrede over at se, at kongelige profiler i Danmark kan gå frit og afslappet rundt i en storby som København.

I det hele taget er der rigtig stor positivitet, taknemmelighed og begejstring i alle kommentarer.

– Tak for en hyggelig tur i julepyntede KBH set fra to unge menneskers perspektiv, I gør det så godt i de positioner i har for hele Danmark, lyder det i en kommentar, mens andre skriver “tak for en hyggelig video af de skønneste unge i det smukkeste København” og “skøn video og hvor er de to skønne” samt “denne video med to teenage-søskende på gåtur, er genial -jeg er kæmpe fan”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden