Privat hyldest: Sød gestus fra Frederik til Viktor Axelsen

Viktor Axelsen og kronprins Frederik

Viktor Axelsen og kronprins Frederik

Foto: Ritzau Scanpix og Hanne Juul
Kronprins Frederik gør det igen.

Viktor Axelsen triumferede ved OL-finalen i badminton mandag, hvor han tog sejren sikkert hjem. Axelsen havde været spået store medalje-chancer helt fra OLs begyndelse, og var han ikke på alles læber før han sikrede sig guldet, kom han det så sandelig, da han hev Danmarks anden guldmedalje i hus. 

Straks efter kampen var fans verden over vidne til rørende jubelscener fra stjerneatleten. Blandt Viktor Axelsens mange store fans er en ganske særlig royal en af slagsen, nemlig kronprins Frederik, der kort efter finalen var hurtigt til at lykønske Axelsen på kongehusets Instagram-konto. 

Privat hyldest

Viktor Axelsen blev også hyldet af kronprins Frederik på noget mere privat vis. Kronprinsen ringede nemlig badmintonspilleren op for at gratulere med sejren og guldet. Det fremgår af Danmark til OLs officielle Instagram-profil

På profilen delte de mandag et billede af Viktor Axelsen, der talte i telefon med kronprins Frederik. Billedet blev delt i deres story, og er derfor kun tilgængeligt i 24 timer. 

Gestus til guldvinderne

Er der andre danske OL-atleter, der vinder guld, kan de nok godt forvente et lignede opkald. Dagen forinden Axelsen sikkert besejrede kinesiske Chen Long 21-15, 21-12, var Danmarks første guldmedalje kommet i hus.

Det var Anne-Marie Rindom, der vandt guld i Laser Radial, og efter sejren modtog hun også et opkald fra kronprinsen. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kronprins Frederik har via Instagram hyldet samtlige danske medaljetagere, men det ser ud til, at det kun er guld-vinderne, der får et personligt opkald fra kronprinsen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden